05.09.2013. NFL Denver – Baltimore (bagatela)

Tipovi

Sto god Denver rekao ovaj tjedan, ovo je utakmica koju imaju vec 8 mjeseci zaokruzenu na kalendaru.
Denver je bio mislim da 9 poena favorit, imali su niz od 11 pobjeda u nizu, imali su playoff tekmu u rukama, touchdown prednosti, loptu u posjedu i nesto malo na satu preostalo. Izgubljena lopta i touchdown od Joe Flacca sa 30 sekundi preostalo, gurnuo je ovu tekmu u prvi overtime, pa u drugi overtime, nakon kojega je Denver pretrpio jedan od bolnijih poraza u povijesti 38-35.
Ovdje se ne radi samo o otvaranju sezone. O domacem otvaranju sezone. Ovdje se radi o osveti, da ne kazem krvavoj osveti i to protiv najplacenijeg quarterbacka vrijednog 120 milijuna dolara, koje je Baltimore dobio osvojivsi superbowl.
Na stranu povijest, puno je pitanja uz ovu tekmu. Pitanje je koji Flacco ce se pojaviti na terenu, jer od briljantnog zna ic u potpuno drugu krajnost.
Denver ove sezone ima fantasticnu ofenzivnu liniju, Payton Manning ce imat svo vrijeme ovog svijeta za nac jednog od receivera naprijed. A tu su Decker, Thomas i Welker.
Denver je ostao bez Dooma i Vonna sto se tice pass rush-a ali imaju vise nego dostojne zamjene i Flacco ce imati velikih problema ako ne izbaci loptu brzo. Boldin je otisao u San Francisco a on je imao veliku ulogu u safety-u za Flacca.
Pick: Denver -7
Koeficijent: 1.99 Pinnaclesports

Na vrh