06.06.2013. Azarenka – Sharapova (bagatela)

Tipovi

Prilicno izjednacen mec kao sto i koeficijenti pokazuju, ali mi se cini da je Azarenka ipak vise stabilnosti ovdje pokazala.

H2h je 7-5 za Azarenku s tim da je dobila njihova jedina dva susreta na grand slam turnirima. Sharapova je proslogodisnja pobjednica pa su naravno i kladionice s te strane malo naklonjeniji, ali ako pogledamo proslogodisnji schedule, ona nije imala pravu protivnicu tamo, najzvucnija imena koje je dobila su Errani (koja se smrznula u finalu), Kvitova i Kanepi.

Gledao sam mec Azarenke protiv Kirilenko i Kirilenko je odigrala zbilja dobar mec, Azarenka je bila malo zgrcena, nije igrala agresivno i opusteno kao sto zna, sto se u drugom setu promijenilo, opustila je ruku, pocela agresivnije i rezultat drugog seta je bio 6-2.

Prevagnuo je u ovom betu, zadnji mec Sharapove protiv Jankovic, osim sto je kraljica nestabilnosti, ne mozes mi izgubit 6-0 set protiv Jankovicke. Jankovic ju je otjerala do krajnjih granica, Sharapova je dobila u 3 seta ali je iskoristila svaku break priliku koju je imala (4/4) dok je Jankovicka tek pola svojih iskoristila.

Pick: Azarenka

Koeficijent: 2.09 Pinnaclesports

Na vrh