06.10. Istra – Dragovoljac (bullet)

Tipovi

Tip: Istra
Ulog: 4/10
Kladionica: 1,85 sbobet, 188bet
 
Croatia » 1. HNL » Istra 1961 – Dragovoljac
Biti cu kratak u ovoj analizi. Tečaj od 1.85 na pobjedu Istre im vrijednost, te isplati se odigrati za dobar ulog. Istra se trenutno nalazi na šestom mjestu na tablici. Na domaćem terenu imaju omjer od: 1-1-3.
Istru vodi ponajbolji trener lige Igor Pamić, te momčad je vrlo kompaktna i taktički vrlo dobro posložena. Napadači Križman i Jo trenutno su u vrlo dobroj formi, te u ovome susretu najavljuje se sigurna pobjeda. Svi ključni igrači spremni su za nastup.
Izjava trenera Pamića uoči susreta: U nedjelju na Drosinu stiže Hrvatski dragovoljac, a utakmica će se, kao i protiv Zadra, igrati u 15:00 sati. – Moram reći da je bilo dosta. Istra definitivno počinje pobjeđivati na Drosini. Igrači jednostavno moraju prebiti taj kompleks. Ne želim da slušaju onih par budala na tribinama koji vrijeđaju, već da slušaju naše prave navijače i mene. Rezolutan je bio Pamić.
Dragovoljac se trenutno nalazi na osmom mjestu na tablici. Na gostujućim terenima imaju omjer od 0-2-3. Momčad je limitirane kvalitete, te najvjerojatnije će ispasti iz lige. Zadnje kolo protiv Slavena nisu uspjeli dobiti ni sa dva igrača više, te  stvorili su samo dvije izgledne prilike za gol.
Za ovaj susret izostati će im napadač Jajčinović.
 
Očekujem pobjedu kvalitetnije momčadi a to je definitivno Istra.

Na vrh