08.10.2013. MLB Detroit – Oakland (bagatela)

Tipovi

U Oaklandu apsolutno sve klika na svom mjestu trenutno. U detroitu ama bas nista ne klika kako bi trebalo. Losa forma, katastrofalni porazi, uzasan izgled momcadi na terenu. Puno je razloga za to, poceo bih sa menadzerom koji je dobio ugovor na 1 godinu (s razlogom ocito) i koji je potpuni, ali POTPUNI promasaj. Momcad ne igra momcadski, zapostavlja se pitching a forma napada je uvijek prolazna. Zapravo, najveci problem bi bio, rekao bih, momcadski duh kojeg nema ni najmanje.
Kako je tekla ova serija? Detroit je u gostima uzeo prvu tekmu, izgubio sljedecu i sad igraju 2 tekme doma. Prvu su izgubili i ne vidim ni jedan razlog zasto odigrat na detroit. OSIM…
Nakon ovog poraza kod kuce… pa ne znam kako bih to opisao. Onaj ko dugo prati americke sportove ce me shvatit. U americkim sportovima postoji odredjen kodeks ponasanja. Pocevsi sa hokejom i tucnjavama, gdje mogu jedan drugom zeljet glavu razbit, ali cim jedan padne na led i tuca prestaje. Tu je prica gotova, to je tradicija, to se mora postovati. U NFL-u nece ic ubit boga u quarterbacku ako pocne trcat prema naprijed. Srusit ce ga na najbezbolniji moguci nacin. Jer znaju da je preosjetljiv za standardno rusenje. To je obicaj, tradicija, sto vec. Zasto ovo pricam? Oakland nakon sto je uzeo pobjedu u Detroitu, nakon tekme se Oaklandov pitcher sepurio i radio rukove oko “mounda” kao da je Captain America. To je bila kao pljuska u lice navijacima, igracima, cijeloj organizaciji Detroita. Takve stvari se ne rade. Detroit ima iznimno mnogo talenta, jedini problem im je ta nekakva timska igra. Ako su vidjeli ovo šepurenje istim ocima kao i ja, danas ce napravit sve da kazne Oakland, ako zbog niceg drugog onda zbog takvog ponasanja.
Pick: Detroit -1,5
Koeficijent: 2.47 Pinnaclesports

Na vrh