27.05.2013. Memphis Grizzlies – San Antonio Spurs (bagatela)

Tipovi

Dakle 3 odigrane tekme, San Antonio vodi 3-0. U ovom serijalu su vec 2 produzetka bila dakle ajmo rec da su sanse za jos jedan produzetak nikakve.

Ako izbacimo produzetke iz kalkulacije, tekme su zavrsavale na 188, 170 i 172 poena.

Igrao bih San Antonio ali se bojim letdowna, imaju komfortno vodstvo i u slucaju da danas dobe imali bi 9 dana odmora (ako sam dobro izracunao) i momcad nakon 9 dana ispadne iz takta, ni jedan trener to ne zeli. A s druge strane odmor im treba, sezona je bila duga a oni imaju brdo veterana koji su nositelji momcadi, tako da je to sve dvosjekli mac i najbolje ne trazit pobjednika.

Zasto Memphis ne moze parirati Spursima? Jer nemaju ni priblizno ofenzivnu snagu kao Spursi, vrlo jednostavno. Jedna od tekmi koja je zavrsila u produzecima (mislim da broj 2) je tako ispala samo zato jer je San Antonio imao najgoru cetvrtinu ove sezone i u zadnjoj cetvrtini su zabili svega 9 poena.

Naravno iz kampa Memphisa najavljuju borbu do zadnje kapi krvi, ovo je eliminacijska tekma, bla bla bla ali brate mili ovaj serijal je gotov. Jedini nacin na koji Memphis moze pokusati barem malo parirati je odigrati utakmicu sezone sto se tice obrane, ako zele malo dostojanstva sacuvat i ne popusit 4-0 serijal.

Pick: under 180

Koeficijent: 1,96 Pinnaclesports

Na vrh