28.09.2013. Real Madrid – Atletico Madrid (bagatela)

Tipovi

Atletico Madrid u 6 kola ima 6 pobjeda i drugi je na ljestvici samo radi losije gol razlike (18-5) od Barcelone (22-5). Real je treci na ljestvici sa 5 pobjeda i jednim remijem u 6 kola i gol razlikom 14-6.
Da skratim pricu, gledao sam zadnju tekmu Reala protiv Elchea, tekma koju je Real dobio 2-1. Ta tekma je bila natjecanje od strane Realovaca, ko ce bolje odglumit i ko ce odigrat flegmatičnije. Sudac samo što nije poceo suditi “eye contact” kao faul nad Realovim igracima. Obje momcadi su imali nekoliko sansi, Real mozda koju vise (ne puno vise, doslovno KOJU vise) ali to je takva tekma bez zara, bez volje, bez icega, ajde sudija sviraj vise i idemo nazad u autobus.
U toj tekmi Real je zabio prvi gol iz slobodnjaka, naravno Ronaldo, jedan cudan gol, golman je bio na lopti, imao je prakticki u rukama i nekako se odbila u gol svejedno. Nakon toga je Elche cak jedno vrijeme i stisnuo, i jako lijepo su kombinirali, igrali brzim pasovima poput Barcelone, i rekao bih zasluzeno izjednacili pred sam kraj tekme, jer bila je to vrlo izjednacena tekma.
Linijski sudac pokazuje 3 minute nadoknade, Real se baca na sve moguce strane, pokusavaju nekakav korner, slobodnjak, bilo sta iznudit jer im je 90 minuta to polazilo za rukom. Prodju 3 minute, vec je pred kraj i 4. minuta nadoknade, evo kornera za Real, sudac dozvoljava da se izvede, lopta centrirana, pada jedno 4 metra od Pepe-a koji je objerucke primio igraca Elchea, potegnuo ga na pod i bacio se pod njega jos, sudac svira penal. Stadion ne vjeruje, igraci ne vjeruju, ni sam Pepe valjda ne vjeruje.
Pick: Atletico Madrid +0,5
Koeficijent: 2.35 Bet365

Na vrh