30.10.2013. MLB Boston – St. Louis (bagatela)

Tipovi

Mislim da sve zavrsava veceras ovdje.
Boston nije kod kuce osvojio World Series jos od 1918. Zadnja 2 naslova su 2004. i 2007. osvojili u Coloradu i St. Louisu. Ortiz obecava da ova serija zavrsava ovdje, veceras, i da ce bit “divlje”, sto god to znacilo. Zasto spominjem Ortiza? Jer Ortiz ima jednu trecinu udaraca Bostona u ovom serijalu. 11 od 15 sa 2 homeruna, 6 RBI-ova, 4 walka. World Series iz snova.
Boston je prakticki kroz cijelu sezonu bio “free money” kod kuce. Naravno Fenway je hitter’s stadium i zbilja ovakvom lineupu Bostona nije tesko zviznut loptu iza ograde. Cak i u zadnjoj tekmi u St. Louisu bilo je nekoliko udaraca koji su tamo zavrsili kao flyoutovi a na Fenwayu bi bili vani.
Danasnje startere Lackey-a i Wacha-u necu ni pokusavat usporedjivat. Bez obzira sto je Wacha nekakav wunderkind, bla bla bla, cesto se dogadja da nitko ne trosi previse vremena na detaljnu analizu odnosno scouting takvih prosjecnih ili nesto iznadprosjecnih pitchera, sve dok im se ne ne zalome nakon 5-10 startova brojke, i kad se posao odradi kako se spada, brzo ih se spusti na zemlju.
Napoli i Shane su nazad za Boston i mislim da Boston nece propustit priliku da sa ovakvim lineupom wunderkindu ocita lekciju i osvoji World Series kod kuce.
Pick: Boston
Koeficijent: 1.84 Pinnaclesports

Na vrh