30.10. Zagreb – Istra (bullet)

Tipovi

Tip: Istra
Ulog: 2/10
Kladionica: 2,0 bwin, sportingbet, hr lokali
 
Susret između drugoligaške momčadi Zagreba i prvoligaške momčadi Istre.
1/8 finala Kupa
Za mene nema dvojbe da je u ovome susretu favorit momčad Istre. Tečaj od 2.00 je solidan.
Momčad Zagreba u odnosu na prošlu sezonu ostala je bez par jako bitnih igrača. Dva nositelja momčadi otišli su, a to su; Šovšić (vezni igrač) i Abdurahimi (napadač). Za današnji susret trener Zagreba Vjekoslav Lokica najavio je rotacije u momčadi.
Momčad Istre vodi ponajbolji hrvatski trener Igor Pamić. Momčad je dobre kvalitete te vrlo dobro su taktički posložena momčad. Za ovaj susret najavljen je najjači trenutno mogući sastav.
Izjava trenera Igora Pamića uoči susreta:  Znamo da je to kup natjecanje i da će Zagrepčani biti jako motivirani. Promijenili su termin prošle utakmice i stoga je jasno kako im jako stalo do ove utakmice protiv nas. Mi ćemo pokušati biti pametni jer je ipak najbitnije proći. Ne bježimo od naše kvalitete i od činjenice da smo favoriti, ali ne ćemo srljati jer svaki neugodni trenutak, kao primjerice primljeni pogodak, bi mogao poremetiti našu igru. Bude li utakmica išla u rezultatski ravnopravne vode, mislim da bi naša kvaliteta tada trebala doći do izražaja. Pogotovo ako ćemo biti kompletni. Mi u Kupu nemamo pravo ići na bilo kakve kalkulacije. Ići ćemo u Zagreb s najjačom mogućom postavom.
 
– Jako nam je važno da dobro uđemo u utakmicu i da im se nametnemo, jer ako ćemo im dopustiti da se razgoropade, bit će dosta teško. To im ne smijemo dozvoliti.
 
Istra je favorit u ovome susretu, igrati će sa najjačom postavom, dok  trener Zagreba najavio je rotacije u momčadi.

Na vrh