NOGOMET – Double ticket – 22.09.2013; 15:00 (Hasek_Os)

Tipovi

 
NOGOMET – Double ticket – 22.09.2013; 15:00 (Hasek_Os) 
 
Osijek – Dinamo 2 
Real M. – Getafe 1 
 
UK.KOEF: 1,61 
ULOG: 570 kn 
 
Da, ovo je mali tečaj za double; ali s obzirom da mi se od današnjih parova ne sviđa ništa (Zemlju singlam), onda sam uzeo ovo po nešto slabijem tečaju nego što je za mene uobičajeno, i na ovu okladu gledam kao na čistih 300kn u džep. 
 
Dinamo je izgubio prošlo kolo od Hajduka, a u četvrtak su doma poraženi i u Europskoj ligi od Černomeretsa. Hajduk je jučerašnjom pobedom protiv Zadra izbio na 1. mjesto ispred Dinama, a Dinamo je u zadnje 2 godine barem 5 puta spasio Osijeka od potpunog financijskog sloma. Očekujem jednostavan posao za Dinamo ovdje, jer Osijek je ove sezone ozbiljan materijal za ispadanje i bodove spasa će tražiti negdje dalje. 
 
Real već zaostaje 2 boda za Barcom koja je sinoć nastavila pobjednički niz. Kiks protiv Getafea doma ne dolazi u obzir, naročito ne nakon devastacije Galatasaraya u Istanbulu rezultatom 6-1. Real ima sitnijih problema s kadrom (nedostaju Marcelo, Varane i Casillas), ali svejedno doma protiv Getafea ne bi trebalo ni smjelo biti problema. Prva dva gostovanja ove sezone Getafe je izgubio kod sociedada 0:2 i Valladolida 0:1. Izgubit će i u Madridu gdje su prošle sezone stradali 0:4. 

Na vrh