TRIPLE TICKET – 27.10.2013; 16:00 (Hasek_Os)

Tipovi

TRIPLE TICKET – 27.10.2013; 16:00 (Hasek_Os) 
 
Dynamo K. – Ilichevets M. 1 @ 1,35 
Tottenham – Hull C. 1 @ 1,45 
Atletico M. – R.Betis 1 @ 1,30 
 
UK.KOEF: 2,54 
ULOG: 200 kn 
 
 
Kijevska momčad je uhvatila formu i u posljednje 3 odigrane utakmice upisali su isto toliko pobjeda uz gol razliku 14:1. Iličevec neće biti lagan suparnik jer radi se o Shakhtarovoj filijali u kojoj prvaci kale svoje mlađe igrače tako da će gosti sasvim sigurno imati ekstra motiv ovdje, no kvaliteta je sasvm sigurno debelo na strani kijevske momčadi. Iličevec je u zadnjih 5 susreta postigao samo jedan gol, a na gostovanjima kod Dynama su posljednji put izbjegli poraz 2005. godine. Dynamu pobjeda treba jer su trenutno tek 5. u prvenstvu 8 bodova iza Shakhtara tako da ovdje previše razmišljanja nema … 
 
Tottenham me protiv Hulla za*ebao prošle godine, pa neće valjda i ove. Hull je trenutno na odličnom 9. mjestu i radi se o momčadi koja igra utakmice na malo golova. Međutim, gostima će u ovom susretu nedostajati puno standardnih igrača (veznjaci Livermore (8 nastupa) i Koren (4 nastupa), prvi golman Macgregor (8 nastupa), branič Chester (5 nastupa) i napadač Graham (8 nastupa), a pod upitnikom su još dvojica standardnih ) tako da gotovo kompletni Tottenham svakako u ovaj susret ulazi kao ogroman favorit i očekujem da na svom terenu tu ulogu i opravdaju. 
 
Atletico na svom stadionu jednostavno ne smije kiksati protiv Betisa koji mu dolazi bez 5-6 bitnih igrača. Atletico je dobio sve domaće utakmice u Primeri ove sezone, a Betis je sa četiri gostovanja uspio kući odnijeti tek jedan bod. Atletico je imao 2 dana odmora više pred ovaj susret tako da očekujem pobjedu domaćina u ovom susretu.

Na vrh